Călătorie fără griji, cu o echipă care îți zâmbește mereu!

Confort și siguranță: călătoria ta, prioritatea noastră!

cross
  • Adulți Peste 12 ani
  • Copii De la 2 pînă la 12 ani
  • Copii pînă la 2 ani Fără loc

DESPRE NOI


SVS este o companie tânără - transportator, fondată în 2007. În acești ani, compania SVS nu numai că a reușit să acumuleze o experiență considerabilă și să devină un transportator profesionist, dar a câștigat încrederea a zeci de mii de pasageri și este astăzi cel mai mare transportator din sudul țării.

 Rusia, Republica Cehă, Bulgaria, Turcia, etc.

Dezvoltăm rutele și politica de prețuri astfel încât clienții noștri să beneficieze de cele mai bune oferte, ceea ce asigură oferte promoționale către toate destinațiile noastre pe tot parcursul anului. Informația despre promoțiile curente o puteți urmări pe site-ul svs.md și pe paginile rețelelor de socializare.

De asemenea, am dezvoltat un sistem de management al calității, care garantează nu doar confortul, dar și serviciile pe zborurile locale și internaționale. Pe zborurile internaționale, pasagerii noștri sunt îngrijiți de stewardese special instruite.

SVS activează pe piața de transport internațional de mai bine de 10 ani și investește muncă serioasă pentru dezvoltarea sa continuă. Pe parcursul activității sale, compania noastră este una dintre cele mai mari și mai de succes din întreaga Moldovă.

Succesul nostru se bazează pe responsabilitatea față de clienții noștri. SVS acordă o importanță deosebită profesionalismului angajaților săi. Compania alege doar șoferi experimentați și bine testați, garantând astfel confortul și siguranța pe orice drum.

SVS conștientizează că a reușit să ocupe o poziție de lider pe piață doar datorită operativității